Navigatie overslaan


In samenwerking met Marcello van Kampen, de oprichter, uitbater, en grootaandeelhouder van Literaire T-shirts presenteer ik u een zeer bijzonder t-shirt.
Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig 145 grams Egyptisch katoen, zodat u dit shirt zelfs na vele tientallen wasbeurten met trots kunt dragen. Bijvoorbeeld ter vervanging van het lichtblauwe overhemd, onder een donkerblauw jasje, zoals Marcello al opmerkte.
Het design is van Studio Gert Jonker en de tekst komt uit mijn eerste roman Levi Andreas. Er zijn 100 gelimiteerde exemplaren, waarvan 25 damesmodellen zijn (een iets diepere hals en gemodelleerde mouwen), allemaal hand-gesigneerd en genummerd.
Bekijken en bestellen doet u hier, maar winnen kan ook. Omdat Marcello zo aardig is geweest mij enkele auteursexemplaren te sturen en ik vrijwel geen mensen ken die t-shirts dragen, verloot ik deze 5 exemplaren. Dat dat niet zonder tegenprestatie zal gaan komt door de nominatie voor de Academica Literatuurprijs 2011. Als op op mijn boek stemt, maakt u kans op een van de 5 T-shirts en bovendien, ā€“ schijnt ā€“ op een zogenaamde total body massage. Enige vereiste is dat u met bewijzen komt dat u dit ook daadwerkelijk gedaan heeft, want om bewijzen draait het allemaal.

Advertenties

3 Comments

  1. Erg leuk dit!

  2. En…. ik heb al op je gestemd.

  3. Zo, David, ik heb mijn stem uitgebracht. Hoe nu verder?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: